Min frokost.

Kylie Jenner inspiration!

Jeg har før nævnt hvor stor inspiration Kylie Jenner er blevet for mig. Det er sgu lige før hun nupper pladsen over Kim Kardashian. Jeg kan stadig komme i chok over hun kun er 17 år.. 17 ÅR!!! Og så ser hun allerede så vild ud. På den gode måde naturligvis. Disse billeder nedenfor er nogle måneder gamle, men jeg er tosset med hendes outfit. Hun ses så tit med hendes lange støvler på. De gør virkelig også bare et eller andet ved tøjet! Jeg elsker alt ved tøjet nedenfor.. Og så gør hun det lige lidt mere lækkert ved at tage et par handsker på.

Kylie-MAINKylie-Jenner

   

5 kommentarer

 • Signe

  Hun er SÅ smuk. Hun slår Kim og hun er kun 17.. Elsker at hun ligner en der ikke har brugt tid på sig selv selvom hun har. Hun har stil.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hun er så cool!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Hvis man havde folk til at udvælge alt det moderigtige, og sikkert også det dyreste tøj til en, er det jo ingen sag at se så godt ud

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har det på samme måde, jeg kan slet ikke fatte at hun kun er 17! Så godt klædte jeg mig altså ikke, i den alder 😛

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Hej Anne!
  Hvor ser du afsnittene af Keeping up with the Kardashians?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min frokost.