SÅ ER DET OFFENTLIGGJORT!!!

Min dag i billeder!

I dag har jeg været til pressemøde hele dagen sammen med de andre deltagere. Super hyggeligt at hilse på dem allesammen. Jeg kender dog godt nogle af dem i forvejen, så det var bare dejligt at se dem. Jeg er så træt lige nu, at jeg kunne falde i søvn på stedet! Imorgen skal jeg tidlig op og lave radio interview med Radio Go’ FM, som jo er århus kanalen!! Og det vil jeg jo gerne!

Søde og DYGTIGE Donna var forbi og ligge make-up på. Hun er en af mine absolut yndlings make-up artister!

IMG_4555 IMG_4567

Til pressemødet tidligere fik jeg sådan lyst til champagne. (SOM ALTID) Og jeg blev hurtig enig med bartenderen om at det bestemt ikke var for tidligt at starte ud med sådan et glas!

IMG_4579

Sødeste piger fra World Of Girls og søde Babou. Camilla som ses nedenfor (den mørkhåret) kender jeg i forvejen. Så det bliver så dejligt at hun er der, og jeg kan dele den her oplevelse med hende også. Selvom hun jo er en konkurrent, så er hun også en super dejlig veninde!

IMG_4582 IMG_4585 IMG_4590

   

4 kommentarer

 • Charlotte

  Hvor er din Make up artists skjorte fra? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Demie

  Hej Anne!
  hvad har hun gjort ved dine læber ? de ser så lækre ud 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janni

  En ansat i Kvickly kom til at stille CD’EN h og deltagerne stod bag på ud i butikken og så har der været en hurtig kunde og tage billede af det (det sagde de i radioen) 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Anne 🙂

  Jeg pre-lancerer vores svenske modeprodukter til berømtheder og større bloggere.

  Da din stil passer vores brand, vil vi gerne tilbyde dig til at prøve et par.

  Send et svar tilbage, og jeg vil sende yderligere oplysninger.

  Hav en god dag !!

  Carl

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SÅ ER DET OFFENTLIGGJORT!!!