Nye yndlings læbeprodukter.

Jeg har købt to nye produkter til mine læber, som nu allerede er blevet mine absolut yndlings! Arrrh okay.. Jeg er stadig dybt forelsket i min læbepomade fra matas. Den i kan se på det sidste billede. Jeg er afhængig af den! Den giver en vild smuk naturlig lyserød farve på læberne. Jeg bruger den både når jeg skal i byen og når jeg er hjemme. Jeg bruger den tit bare sådan som den er, men når jeg er i byen har jeg som regel en læbestift under og så den over.
Og her er det så at jeg er begyndt at blive irriteret!!! Kender i ikke det at når man er ude, så skal man flere gange på en aften putte enten læbestift, læbepomade eller lipgloss på. Fordi det ryger af hver halve time, ved enten man spiser eller drikker noget. Jeg kan ikke være den eneste der synes det er irriterende??
Så igår tog jeg ind til byen for at købe noget som kan blive på ens læber en hel aften uden at ryge af. Jeg købte 2 lipgloss/læbestifter (det er en slags blanding) som skulle holde hele aften. Hende inde i MAC butikken sagde at man virkelig skal skrubbe til hvis man vil have det af. DET ER JO LIGE HVAD JEG SKAL HAVE!!! Så som sagt købte jeg to.. En som er lidt farverig og den anden som jeg kan bruge i hverdagene, da den minder meget om min egen læbefarve. SUPER FLOTTE BEGGE TO!

Det første jeg gjorde i morges var at tage den ene på. Bare fordi den simpelthen er så smuk. Så nu sidder jeg her uden make-up på, men med læber der er super fine! Og som bliver ved med at være fine hele dagen. Dejligt!!

collage

Den jeg har på læberne er den farve i kan se lige nedenfor. Den er dog lidt mere rødlig på billederne. Det er den ikke i virkeligheden. Det ser meget naturligt ud i virkeligheden synes jeg. 

IMG_4641

Den anden farve jeg købte er lidt mere mørk i det. Og vil nok ikke bruge den så meget i hverdagene, men nok mere når jeg skal i byen eller andet. 

IMG_4637

Min yndlings læbepomade fra matas. Mener den koster omkring 35 kr.

IMG_4644

   

17 kommentarer

 • Anne

  Hvad hedder produkterne? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annegadegaard

   Produkterne er fra MAC 🙂 Hvad de hedder står på billederne.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lamis

  Hvad gav du for den naturlige/lyse? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Jeg synes ikke jeg kan se den fra matas, vil du ligge et billede op af den? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annegadegaard

   Den er der nu! Glemte at smide et billed op af den 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophia

  har du restylane eller andet i læberne? Hvis du vil udtale dig om det 🙂 de er rigtig flotte.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annegadegaard

   Jeg bliver tit spurgt om det, men det har jeg ikke 🙂 Og tak!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amale

  Hvad bruger du ellers af makeup?:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • M

  Jeg synes at man kan se at du har naturlige læber, de er meget flotte, og jeg er lidt misundelig 😉 Jeg er også helt vild med nivea lip butter (neutral duft). Har den der ikke en meget voldsom duft? Ville nemlig ikke købe den da jeg synes det kan blive lidt vammelt med eos f.eks.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanette

  Hej Anne,
  Super dejligt indlæg om læbestifter, lige hvad jeg havde brug for. Mangler nemlig en læbestift der holder hele dagen, og som ikke giver alt for meget farve, stadig lidt, men som er mere naturlig i det. Vil du så anbefale en af disse eller kender du evt en anden jeg skulle prøve?

  Mvh jeanette

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • amy

  Holder de så, så godt som de påstår? 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fie

  Hej Anne. Super lækkert indlæg, du har altid så flotte læber.
  Jeg ville så gerne høre hvordan det går med den kobber spiral, som du fik istedet for p-piller, da jeg lige er kommet i er forhold, og ville så gerne undgå hormonerne.
  Håber du vil give dig tid til at svare
  Knus.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wow, du har de fineste naturlige læber. Er dødmisundelig ; )

  http://modetendenser.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • A

  Bruger du stadig pudderen fra jane iredale?:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes faktisk, at de matte farver fra MAC holder ret godt på læberne. Selvfølgelig forsvinder de lidt, når man spiser og drikker – men farven fader meget naturligt ud, hvilket er dejligt.
  Kan slet ikke overskue læbestifter, hvor man tydeligt kan se det, hvis man ikke lige får det lagt på hver halve time 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg