Halsbetændelse... IGEN???

Træningstøj!

Efter jeg er begyndt at træne meget igen, kunne jeg altså godt bruge noget nyt træningstøj også! Mine yndlings trænings bukser, løbesko + t-shirt er 7-8 år gamle.. Og det er ikke en gang løgn!!!! Tænk en gang at det holder så godt alligevel. Det er fra Nike forresten hvis nogle skulle være interesseret i træningstøj der virkelig kan holde længe.
Jeg kunne virkelig godt tænke mig at finde mig noget nyt yndlings træningstøj. Noget der ligesom ikke er 7-8 gammelt, haha. Jeg har fundet nogle ret fede ting, som jeg godt kunne bruge. Jeg kunne godt bruge et helt sæt.. Altså sko, bukser, sports bh og trøje! Det er også lidt sjovere at træne når man har noget nyt på synes jeg.

Stylepit har lige nu nogle ret fede tilbud inde på deres side. Så der er altså nogle penge at spare!!! Den lækre top i grå&lyserød er til at finde HER. Grå nike træningsbukser HER. Sorte trænings bukser HER.

collagesd

Ikke for at være total matchi matchi, men synes løbeskoene og løbetrøjen er ret fede! Og så gør det altså ikke noget at det indimellem passer lidt sammen. Med et par sorte løbebukser til, ville det være et total lækkert trænings outfit. Der er virkelig mange ting der er sat ned inde på stylepit. Så tjek det ud HERINDE.
Løbetrøje kan findes HER. Løbesko kan findes HER.

collage
Sponsoreret indlæg.

   

4 kommentarer

 • Sine

  Prøv at søg på Kari Traa, de har også noget fedt træningstøj

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina schive

  Hej Anne 🙂 Nu ved jeg ikke hvor du præcist bor henne af (mener dog det er i kbh), men Intersport på Toftegårds alle i Valby har ret meget udsalg på netop Nike lige nu, hvis det var 🙂 25%-50%, så der er penge at spare. Just a hint!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej, noget lækkert træningstøj! 😀 😀 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeannette

  Jeg har lige læst at du skal være med i melodi grand prix :O

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Halsbetændelse... IGEN???