Queen Of Scandinavia!

BE MINE!

Oj oj oj oj!!! Se lige hvad jeg meget snart får.. Jeg glæææææder mig som et lille barn til at modtage den. Jeg var så heldig at få en fødselsdagsgave fra Jane Kønig. Et gavekort til hendes overdrevet lækre smykker. Så nu har jeg endelig besluttet for mig for hvilket det skulle være. Jeg har valgt en fin guld halskæde med to vedhæng på hvor jeg har valgt at de to bogstaver skulle være et M og et N som står for min storbror Nicklas og min lillebror Mikkel.
Jeg glæder mig til at vise jer det når jeg får det. En ting er hvor overdrevet smukt det er på billederne, en anden ting er når smykket kommer på. Det bliver så lækkert! Kommer til at gå med det hele tiden.

Er det ikke smukt?

ankerk_de-forgyldt-2-love-tag-2-1  love_tag_funda_2

   

1 kommentar

  • nina

    Fik mit af min kæreste – de er SÅ fine Jane Kønig’s love tags ! Jeg går ofte med mine 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Queen Of Scandinavia!