Yndlings hygge tøj!!!

HER er mine lange støvler fra!

Jeg har fået så mange beskeder om hvor mine lange støvler er fra som jeg har på i musikvideoen til “suitcase”. Og jeg kan så meget forstå jer!!! Jeg elsker elsker elsker dem. De er så seje. Og så er de så lækre til en stor oversize trøje eller en skjorte! De kan hurtige blive meget voldsomme at se på, så det er virkelig vigtigt (synes jeg) at man passer på hvad man har på til.. Jeg synes det er vigtigt at gøre dem lidt mere afslappet at se på. Fx. med en stor skjorte til.
Støvlerne er fra ebay og kan købes HER. Egentlig ville jeg helst have haft dem i ruskind. Men de var udsolgt da jeg ville købe dem. Måske er i heldige og kan få dem i ruskind! Så ville jeg klart gå efter det.
Der er forskellige slags derinde.. Så husk at kigge ordentligt efter. Jeg har dem som i kan se på billedet nedenfor. Det er nemlig de højeste! Tror de er 17 cm!!! Det passer mig ganske fint når jeg er sådan en lille my! 😉

$_57

   

3 kommentarer

 • Sarah

  Kan du huske hvad de hed ?
  black faux leather ?
  El black stretch leather ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lizette

  Hej Anne
  Nu da du har købt dem på ebay er de så normale i størrelsen eller hvordan ?
  Kom der moms/told på? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kim

  Hold da hel op <3 hvorfor ser jeg først dem nu 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Yndlings hygge tøj!!!