Nogle ting har en ende...

Næste skridt – skifte adresse!

Jeg er flyttet sammen med en af mine allerbedste veninder.. Min søster, mit alt! Jytte! Tænk at være så heldig at jeg har sådan en god veninde der bare tager mig ind med alt mit lort, lader mig skifte adresse hjem til hende osv. Så ved man bare man har fundet sin eneste ene i en veninde!
Der er meget lige nu der lige skal på plads. Fx alt mit tøj, mine sko, produkter og jeg kan blive ved. Men vi er ved at gøre plads til alt det så jeg lige så stille kan flytte ordentligt ind! Det hele bliver så super fint.
Senere i dag skal jeg til bikram yoga med min gode veninde Minna. Det er anden gang jeg prøver det, og glæder mig til at svede ordentligt igennem! Regner med at tage et par billeder derfra, så i kan følge med.

I dag har jeg et par bukser på fra Day Birger Et Mikkelsen (kan virkelig anbefale deres jeans) fordi der er så meget stræk i. Det elsker jeg! En sort trøje også fra DAY. Og en trøje/jakke fra Zara.

IMG_5395 IMG_5404

   

10 kommentarer

 • Jytte lyder som en ægte veninde. Hold godt fast i hende! <3

  http://cillesunivers.bloggersdelight.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cille P.

  Smuk og dejlig – som altid 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor dejligt med sådan en god veninde! Håber alt det bedste for dig lige pt!

  – Bliver lige nødt til at spørge, hvor din læbestift er fra? 😀

  http://modetendenser.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kamilla

  Du er godt nok heldig. Og ja, Jytte er helt sikkert en keeper ❤️ Min kæreste og jeg gennem snart 4 år gik også fra hinanden for snart 3 måneder siden. Der var ikke den store hjælp at hente blandt mine veninder, hvilket skuffede mig ret meget, da jeg slet ikke havde regnet med, det ville være sådan, hvis jeg kom ud for sådan noget… Havde virkelig også troet, de var en samling Jytte’r, men der tog jeg åbenbart fejl

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Årh, det lyder godt nok hårdt. 🙁 I sådan en situation har man virkelig brug for sine veninder. Et kæmpe stort cyberkram til dig! <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Morten Helbo

  Hej søde og smukkeste Anne.
  Flytter du så ik tilbage til Aarhus, så er muligheden for at møde den Danmarks dejligste pige også nemmere

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katt

  Har du så fået dit eget værelse der, eller deles i så om et ? 🙂 Og kunne du finde på at flytte tilbage til århus ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophie

  Skøn veninde du har dig! og dejligt med yoga.
  Lige et lille tip, overvej hot yoga i stedet for Bikram yoga (basically the same thing). Bikram yoga steder støtter indirekte Birkram Choudhury, (det kan sagtens være at de ikke ved hvad det er de støtte, men han har patent på yogaformen så en procentdel af yogacentrernes indkomst går til ham. Ham der har “opfundet” konceptet er i retten for voldtægt etc. og har et meget negativt syn på kvinder. Bare til info, vidste det ikke selv før jeg begyndte at undersøge og går nu til alm. hot yoga i stedet.

  Ha’ en god dag 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nickie

  Ej hvor dejligt med sådan en veninde.
  Håber mine veninder også ville være der, hvis min kæreste og jeg gennem 7 år nu – skulle gå fra hinanden ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  hvor er dit iphone cover fra? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nogle ting har en ende...