Lørdags kaos!

Ny yndlings trænings app!

Jeg bliver nødt til at introducere jer for denne app! Jeg har brugt den to gange, to dage i træk nu, fordi det bare er så hårdt og effektivt. Det er min veninde Sus der viste mig den. Hun har simpelthen fået sådan en flot krop, så jeg blev nødt til at vide hvad hemmeligheden var jo!! Okay udover sund mad og små portioner selvfølgelig, så bruger hun mindst denne app 3 gange om ugen. Det skal også lige siges at Sus danser på meget højt plan, så udover denne app danser hun meget. Men hun sagde jeg blev nødt til at få den her app! Så jeg downloadede den selvfølgelig.. Og igår var jeg døden nær efter at have brugt den. Jeg havde så også lige trænet i en time i fitness inden.. Men alligevel! Den var sindssyg god.

IMG_5130IMG_5134

Appen ser således ud. (billedet nedenfor) Den hedder bare Seven. Den er skide smart fordi du kun træner i 7 minutter og der er en stemme som fortæller når du skal skifte til den næste øvelse osv. Så kan du selv vælge om der skal fokuseres på overkroppen eller underkroppen. Hvis i vel og mærket betaler for det! Mener jeg gav 16 kr. for at få “låst overkroppen op”.

e3fe71a7ad7b6257e17e7dbc5a5aa7aa

   

2 kommentarer

  • Godt tip! 😀 Jeg kan anbefale appen Fitbird til at holde styr på sine træningspas 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sofie Bregnhøj

    Rigtig god App! Bruger den selv…
    Ved du hvor meget man forbrænder ved at bruge den? 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lørdags kaos!