Akustisk version af "suitcase".

Solskin, møde, veninder!

Så dejligt at solen skinner!!! Det gør en så glad i låget.. Jeg er næsten lige kommet hjem fra  et spænende møde. Jeg kan sige så meget at det har noget at gøre med at komme ud og møde jer søde mennesker.. Og så har jeg vist ikke sagt for meget 😉
Anyways.. Lige om lidt skal jeg mødes med min veninde Jytte. Vi skal bare ud og nyde det gode vejr tror jeg. Og senere i aften, skal jeg ud og spise med hende og Sus. Sus dansede til Melodi Grand Prix faktisk. Både i starten af showet hvor det var danserne der åbnede det hele. Og så til en eller to numre og selvfølgelig til Basim også. Hov!!! Skal forresten optræde på Køge torv på lørdag kl. 12.00. Håber at se jer <3

Billedet nedenfor er taget af en fan, som jeg mødte til afterparty til Melodi Grand Prix.

10407991_10152740412219001_7221202684012120191_n

   

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Akustisk version af "suitcase".