Min hemmelighed!

Dagens motivation!

Sidder lige nu og skal til at hive mig selv i noget træningstøj for at komme ned og træne.. Men inden da ville jeg lige finde noget motivations billeder for rigtig at kunne tage sig sammen og komme ned og træne. Jeg ELSKER motivations/inspirations billeder til at kigge på, så jeg lige kan give det ekstra. Overvejer om jeg skal klistre hele vores køleskab til med lækre piger, haha. Too much?? Haha 😀 Måske..
Hvad motivere jer til at træne? Kan i give nogle fif?
Jeg var nede og træne igår, så i dag står den bare lige på lidt cardio træning. Mere bare for at komme ud af døren og komme i gang. Som jeg nævnte i et tidligere indlæg, vil jeg prøve at træne hver dag, så jeg får det ind i kroppen. Og derefter kun hver anden dag!

23DB26FC00000578-2864805-image-m-17_1417995783886 20140429-085813 1415722127049_wps_74_jkpics_sam_faiers_leaving e67f69a89d7811e39bef121308ba3728_8 tumblr_nkhpc4OYk21skqlxjo1_1280 tumblr_nl26ldnrmu1s33dtio1_540

   

7 kommentarer

 • Pernille J

  Dit indlæg faldt lige på et tørt sted !

  Jeg har ferie nu og lysten til at blive indefor i det her vejr, var mest overskueligt.
  MEN! Nu hvor du lige lavede det her indlæg – har jeg sku lige meldt mig til to bikefit timer senere i dag, og den planlagte købepizza blev erstattet med noget kylling og grøntsager 🙂

  TAK! det havde jeg lige brug for – hold fokus Pernille!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annegadegaard

   Hahaha, dejligt jeg kan hjælpe!!! 😀 Sommeren er liiiiige om hjørnet!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lækre billeder! Med hensyn til motivation, så hjælper det mig at have: lækkert træningstøj som jeg føler mig godt tilpas i, en masse fedt musik som jeg hele tiden sørger for at skifte ud og så at tage en masse billeder af mig selv – det er røv ego, men det hjælper at kunne se nogle af de små forskelle når jeg ikke selv synes der sker en skid 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma Jung

   Haha. Præcis det med billeder er også en hjælp for mig. Tåbeligt, men de små forskelle jeg ikke ser på min krop ses tydeligt på billederne.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Jeg elsker disse indlæg!
  Jeg bliver altid inspireret af at finde en ny øvelse. Så skal den lige prøves, og så går man automatisk også igang med de andre 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cille P.

  Dream on. Det er Photoshop det hele

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alt for lækker inspiration. Jeg skal ned i træningscentret nu – det gav lige et boost. :grinning:

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min hemmelighed!