Morgen træning!

Få 30% på sheinside.com

Altså nu er det jo snart d. 1… Og det ved vi allesammen godt hvad betyder! VI SKAL SHOPPE!!! Derfor har jeg igennem bloggers delight fået en lækker nyhed igennem til jer. I kan nemlig få 30% på hele sheinside.com I skal blot skrive DK-blog30 når i bestiller noget derinde fra. Det gælder til og med d. 30 august!
Altså personligt kan jeg jo slet ikke bestemme mig for hvad jeg skal købe derinde, fordi der er så vanvittig mange lækre ting. MEN jeg har nu alligevel fundet mig nogle ting, som jeg gerne vil eje. Nogle ting som ville være for lækre at have nu hvor sommeren nærmer sig.

Den første lille sag jeg har fundet er jo INDBEGREBET af sommer! Denne her forestiller jeg mig at kunne have på både til stranden ELLER til en varm grillaften. (utroligt hvor mange ting man kan forestille sig, når det er sommer) Den er simpelthen SÅ fin!
Den kan fåes HERINDE.

Skærmbillede 2015-03-26 kl. 15.56.04Jeg ved ikke hvad der er med mig og striber, men vi har altså en lille ting for hinanden. Er nemlig sikker på at det er gengældt fra stribernes side 😉
Den her kjole er sådan en jeg bare altid lige kan bruge! Hvis man hurtig skal ud af døren, er det her bare en sikker vinder. Og så kan den både god til et par klipklappere OG til et par tårnhøje stiletter. Den kan fåes HERINDE.

Skærmbillede 2015-03-26 kl. 16.01.38
Den næste ting på min liste over ting jeg meget gerne vil have, er disse bukser. Man tænker måske ikke WOW lige når man ser dem. Men jeg synes bare farven er så fin. Overvej lige når man bliver rigtig brun! Så er denne farve så smuk. Og igen så synes jeg også de er et par sikre vinder og nogle man altid kan bruge. Fordi du både kan pifte dem op, men også helt ned. Med en simpel top sat ned i bukserne, ville de være så yndige! De kan fåes HERINDE.

Skærmbillede 2015-03-26 kl. 16.03.06
Den næste ting jeg har fundet er måske ikke så sommer agtig, og så alligevel.. Fordi i DK kan det altså godt blive lidt halv køligt om aftenen, og så ville jeg elske at have den her bamsede ting. Jeg har faktisk altid haft et godt øje til den her, men aldrig fået den købt. Overvejer det virkelig! Jeg ved det er sådan en jeg kommer til at skulle låne ud til alle mine veninder, haha. Den kan fåes HERINDE. Psssst. Den kan fåes i flere farver.

Skærmbillede 2015-03-26 kl. 16.06.33

Mange ville nok sige til de fleste af os piger, at vi absolut ikke mangler noget tøj! Men dybt seriøst så mangler jeg faktisk en stribede cardigan. Det er faktisk noget jeg ikke ejer. Og det er virkelig en fejl. En ting er at jeg elsker lange cardigans.. En anden ting er at jeg elsker striber (har i vidst fundet ud af).. Den kan findes HERINDE.

Skærmbillede 2015-03-26 kl. 16.12.42
Jeg har fundet to stribede ting til… Og det lover jeg også er det sidste stribede i det her blog indlæg 😀 .. Sgu ikke for altid jo, haha!!! De to ting jeg har fundet er en sød sommer kjole, som er lidt anderledes end den anden.. Striberne på denne kjole er lidt bredere og det synes jeg er ret fedt. Den ting jeg har fundet er en top der går ned over skulderen. Den perfekte skulder længde jo!!! Jeg har også en eller anden ting for tøj der går ned over skulderen.. Så fint! Kjolen kan findes HERINDE. Og toppen kan findes HERINDE.

collagej

Den sidste ting jeg liiiiige blev nødt til at vise jer, er denne skønhed. Jeg kan faktisk ikke helt finde ud af om det er undertøj eller om man rent faktisk godt kan bruge den som en top. Kommer lidt an på hvor gennemsigtig den er i virkeligheden. Men hvis den kan bruges som top, så go for it! For den er jo definitionen af YNDIG. Den kan findes HERINDE.

Skærmbillede 2015-03-26 kl. 16.31.05
Sponsoreret indlæg – men har selv fundet de ting jeg bedst kan lide.

   

8 kommentarer

 • Caroline K

  Ej det er jo mega lækker og det jo allerede billig i forvejen! jeg skal helt sikkert ind og shoppe der :ok_woman: :ok_woman:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Hvordan er det med told og skat?
  Ved at da min søster bestilte for et år tilbage kom der told oveni. Omtrent ligeså meget som de varer hun havde købt.
  Håber du svarer, for jeg kunne godt tænke mig at bestille en masse varer:)
  Og hvordan er tøjet i størrelsen?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria C

  Kommer der ikke told osv oven i, når det er fra US? 🙂 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Hvordan er størrelserne på sheinside? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Anne og Annes læsere, da jeg er ny blogger ville jeg blive rigtig glad, hvis i gad at tage et kig på min blog 🙂

  Fortsat god dag til alle

  http://nicolineskjaer.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sine Olsen

  Ja, jeg vil gerne, ligesom de andre, høre din erfaring med siden ? :grinning:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Sidst jeg bestilte blev pakken fanget i tolden – og skulle af med næsten 200kr for at modtage en jakke til 179kr

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Sidst jeg bestilte blev pakken fanget i tolden – og skulle af med næsten 200kr for at modtage en jakke til 179kr

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Morgen træning!