Jeg ryster... Hvorfor???

Film – The Duff.

I fredags var jeg inde og se forpremiere på filmen THE DUFF. Jeg havde taget min gode veninde Anna Sofia med ind og se den. Der var sørget godt for os med drikkelse og morgenmad.
Jeg havde ingen forventninger til filmen, og det synes jeg egentlig altid er dejligst for så ender det som regel altid med en positiv oplevelse. Og det var det i hvert fald også her! Det var en virkelig virkelig virkelig sjov film! Vi sad og skraldgrinede igennem hele filmen. Jeg elsker film hvor man sidder med en dejlig fornemmelse i kroppen. Både imens jeg ser den og efter.

Filmen handler om en pige der hedder Bianca som egentlig tror hun er ret populær på hendes skole. Men hun finder ud af at det er hende alle drengene kun kommer til hvis de vil have råd til hvordan man scorer hendes smukke veninder. Igennem hendes barndoms kammerat og skolens mest populære dreng finder hun også ud af at det er hende der er The Duff i hendes vennegruppe. D.U.F.F står for Designated Ugly Fat Friend 😀
Da hun finder ud af at hun er en DUFF gør hun alt for at komme væk fra den titel. 

Jeg sidder og små griner imens jeg skriver det her, fordi jeg lige kan se filmen for mig og alle tingene der sker i. Også fordi Bianca (hovedrollen) spiller så godt! Hun er så sjov! Det er virkelig en film man skal se hvis man har lyst til at grine. Jeg kunne sagtens finde på at se den igen. Den er i hvert fald anbefalet videre til mine veninder! Filmen har premiere d. 09-04. Læs mere herinde

En underholdende teaser at starte dagen med #godfornøjelse #TheDuff #Biografpremiere16/4 #movie #sjov #UIP

En video slået op af United International Pictures (@uipdk) den

maxresdefault

Sponsoreret indlæg. Men med min egen mening!

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg ryster... Hvorfor???