SOMMER NEGLE!

FOR MEGET PIZZA!

Årrrrh, hvor har jeg bare været alt for usund de her dage! Og det skulle altså liiiige stoppes i dag.. Så jeg stod op kl. 08.30 og tog mit træningstøj på og så ned og give den gas i fitness. Jeg er til gengæld fået en god gammel vane tilbage.. Nemlig at drikke minimum 2 liter vand om dagen samt grøn the. Er begyndt at drikke grøn the 2-3 gange om dagen! Så det er da fremskridt, haha.
Men det var faktisk rigtig dejligt at være tidligt nede og træne, for så har man resten af dagen fri. Og skal ikke gå at tænke på at man skal huske at komme ned og træne. Og så kommer man jo aldrig afsted.. Eller i hvert fald ikke i mit tilfælde!
Min dag indtil videre har stået på oprydning herhjemme, da vores lejlighed har det med at ligne et bombede lokum på ingen tid. Så energi har jeg haft nok af i dag.

Senere i dag skal jeg faktisk noget ret spændende og sjovt. Men noget som jeg ikke kan sige så meget om endnu, da intet er sikkert. Men det skal i nok høre mere om. HUSK HUSK at imorgen skal jeg ud og spille i Næstved Storcenter kl. 12.00. Så kig endelig forbi!!!

IMG_6196 IMG_6199 IMG_6220

   

4 kommentarer

 • Engang fan, altid fan

  Kan du ikke komme til Horsens, og spille i centret???

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha, søde Anne altså. Jeg kender det så godt. Man har bare slasket i et par dage, og SÅ er det lige pludselig nok og så skal der bare fyres op for træning og sundhed. Lige indtil man får lyst pizza og slask igen, og så skal man være sund igen! Story of my life 😀

  http://saraeline.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie Bøgild

  De negle er seriøst PERFEKTE!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej smukke! Jeg vil rigtig gerne vide hvordan du får lavet dine negle? Jeg har selv prøvet shellac men jeg har problemer med at de holder så godt – så ville høre om dine måske er lavet af andet eller om det også er shellac? Håber på svar! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

SOMMER NEGLE!