Film - The Duff.

Morgen træning!

Føler mig altså lidt god! I dag er min trejde dag i træk jeg træner.. Jeg har sagt til mig selv at jeg ikke vil springe en dag over med træning lige pt. Så lige nu giver jeg den bare gas, så jeg kan komme ind i rytmen igen og forhåbentlig ikke kan undvære det igen.
Jeg startede til hot yoga for nogle uger siden, men har kun lige været der en enkel gang, så jeg tænker også at tage til det evt. i weekenden med min veninde Minna.
Det er snart sommer piger! Kom ud og bevæg jer.. Det er simpelthen så befriende når man først får det gjort.
Hvis jeg har en dag jeg virkelig ikke kan komme afsted og virkelig ikke gider, så plejer jeg at aftale med mig selv (lyder lidt creepy, haha) at jeg kun tager ned og træner en halv time. For en halv time er bedre end ingenting! Og som regel ender det med jeg er der længere tid, når jeg først er kommet derned.

Billederne nedenfor er 2 år gamle! Det var der jeg var kommet rigtig godt ind i træningen, og på det tidspunkt SLET IKKE kunne undvære det! Kunne indimellem godt træne 3 gange om dagen.

IMG_1550 IMG_1564 IMG_1580 IMG_1581 IMG_1584 IMG_1586

   

2 kommentarer

  • Hugo

    Flink du Anne

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • M

    Hvor er du sej! Hvor lang tid af gangen træner du normalt og hvordan er din fordeling af styrke og cardio?

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Film - The Duff.