Sandheden om mig!

NY HÅRFARVE I DAG!!! Men hvilken?

Jeg skal hen til Amalie Lind i dag og have farvet hår!!! Arrrrrrrh, glæder mig som et lille barn. Jeg har ikke fået farvet hår i 100 år, så er så spændt. Jeg synes det er så dejligt at få farvet hår, for man føler sig helt “ny” igen. På et tidspunkt fik jeg farvet hår forholdvis tit, men har givet mit hår lov til at få lidt fred. Det trængte det virkelig til!
Men nu kan jeg ikke vente længere! Og så er det SELVFØLGELIG Amalie jeg har taget kontakt til. Jeg har sendt flere veninder hen til hende, fordi hun er så hamrende dygtig. Og alle mine piger har bare været så glade for deres resultat. Hun kan seriøst trylle.

Jeg skal nok blogge om resultatet enten i dag eller imorgen. Men ellers kan i følge med på instagram. Der kommer jeg til at ligger billeder op i løbet af hele processen. Jeg hedder ANNEGADEGAARD på instagram.

Nedenfor er der lidt billeder af det fine hår Amalie Lind har lavet på mig i løbet af årene.

20140414-124309 20140416-124503 IMG_3316 IMG_5966_zps1cbf8bfa IMG_9921

   

1 kommentar

  • Maria

    Jamen, altså – Billede nr 1!! Det vil bestemt ikke gøre noget hvis du får den farve igen. 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sandheden om mig!