Slap HELT af..

Sandheden om mig!

Jeg synes jeg er en rimelig åben person, og har forholdvis nemt ved at åbne mig op for nye mennesker. Hvilket godt kan være en dårlig ting idet at man ikke kender den anden person man åbner sig om til. Men tror også lidt at det har noget at gøre med, at hvis jeg bliver genert eller nervøs så snakker jeg bare.. Min mund kan slet ikke stå stille! Og har det indimellem også med at sige ting uden at tænke mig om først. Et godt eksempel var da jeg LIVE til Melodi Grand Prix blev spurgt af de to værter hvordan jeg havde det. (det var lige inden stemmerne skulle til at gives) Og der havde Esben Bjerre eller Jacob Riising lige sagt at de var ved at skide i bukserne af nervøsitet og da de så kommer hen til mig og spørger hvordan jeg har det, ryger det bare ud af mig JEG ER OGSÅ VED AT SKIDE I BUSKERNE. Amen altså!!! Hold nu k**** Anne G, haha!

Anyways.. Jeg er slet ikke særlig “lady like”, selvom jeg alligevel føler mig rimelig piget. Men har dog en sandhed jeg gerne vil dele med jer… Måske kommer der flere indlæg om sådan noget, da jeg egentlig godt kan lide at i lærer mig at kende. En sandhed om mig er at jeg SAGTENS kan sove i noget tøj, og så tage det på dagen efter igen. Så tager jeg sgu bare lige et bad, lidt parfume og så på mig tøjet igen. Jeg ved flere af mine veninder synes det er så mærkeligt, haha. Men kan ærligt, slet ikke se det klamme i det. Altså jeg er jo ikke ligefrem ude og løbe et marathon om natten.. Er det meget klamt? 😀
I nat sov jeg i den her skjorte, og jeg har virkelig tænkt mig at beholde den på resten af dagen.. Mi storebror tog et billede af mig imorges hvor jeg ligger med den, sammen med hans lille dejlige gravhund Mille. Se lige hvor FINT det billede er!!! Tjek lige hvor nulli Mille hun er på det billede. Hun sover ligesom et menneske, haha. Hun er så dejlig!

IMG_5821

   

12 kommentarer

 • Jane

  Det er slet ikke klamt, jeg gør det nemlig også selv, haha!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • marie

  Det kan jeg også finde på 😛

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michala

  Haha gør jeg da næsten hver nat XD

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annegadegaard

   Hvis man kunne synes godt om din kommentar, havde jeg gjort det haha!! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha. Det kan jeg også finde på. Det sket mange gange, så længe tøjet ikke lugter, så kan jeg heller ikke se det klamme i det. :p

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Haha kan jeg også sagtens finde på 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Det er slet ikke klamt på nogen måde!
  Hvor er det fedt at du er ærlig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line BS

  Synes heller ikke på nogen måde, at det er klamt (gør det også selv) – det er nærmere miljøvenligt at “genbruge” sit tøj. Så længe tøjet ikke stinker af sved eller er plettet, så kan det sagtens bruges en dag til 🙂 Det er grøn mentalitet!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annica

  Jeg gør det også selv! Får at vide at det er underligt… men godt at høre at jeg ikke er den eneste! Hihi.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Haha, da du sagde det til melodigrandprix, var min aller første tanke: Jamen for høvlede Anne G! DU har jo IKKE bukser på.;) Rigtig god aften fra Århus af:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Okay, hvad hulan er der klamt i det, det forstår jeg vitterligt ikke! Jeg gør det selv JÆVNLIGT, og selvf er det ikke klamt, folk der synes det, er dem der har problemet-:)))

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Slap HELT af..