FÅ BABY BLØD HUD!

SE MIN NYE HÅRFARVE!

I mandags var jeg henne ved søde Amalie Lind og får farvet hår. Jeg er gået fast ved Amalie i et par år tror jeg efterhånden det er. Amalie er den eneste der nogensinde har forstået hvad det er jeg gerne vil have når jeg forklare det til hende. Jeg er endda så tryg ved hende, at jeg denne gang bare sagde til hende hvad jeg ønskede. Jeg plejer altid at vise et billede af noget jeg gerne vil have. Men denne gang var der ingen billeder. Jeg fortalte det bare, og hun forstod det! Og jeg er sindssyg glad for resultatet! Jeg ønskede faktisk bare at det ikke skulle være så lyst mere.. Og så måtte det endelig ikke være en kold farve, men gerne i de varme nuancer.  Hvad synes i om det??

I kan tjekke Amalies instagram ud HER. I kan finde hende hos Solander Styling, Klosterstræde 16, Kbh K. For online booking skal i gå HERIND. Eller ring 32207020. Ved ANDRE henvendelser kontakt Info@amalielind.dk

IMG_5851

Ovenover kan i se hvordan mit hår så ud inden Amalie tog sig af det. Det var meget lyst i mine spidser, hvilket var det jeg gerne ville have lidt væk. Nedenfor kan i se resultatet.. Hvad synes i?

IMG_5870 IMG_5878

   

1 kommentar

  • Nikita Maria

    Det er super kønt til dig ^^
    Hvad gav du for sådan en omgang? 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FÅ BABY BLØD HUD!