ALLE JER <3

Slap HELT af..

Jeg har i nat sovet hjemme ved min storebror.. Jeg er sådan en bangebuks, at jeg bliver nødt til at sove med andre eller ved nogen. Jytte er i Jylland, så kunne simpelthen ikke overskue at sove alene. PLUS jeg lige har set filmen “annabelle”, så skulle SLET ikke sove alene.. Jeg er ikke så bange for det der med at der pludselig kan stå en og overfalde mig. Men det er mere sådan noget med ånder. Kan slet ikke have det! Selvom sandsyneligheden for at der står en og vil overfalde mig er større end at der kommer en ånd og tager mig, haha. Jeg er helt mærkelig med sådan noget. Please ikke tænk at jeg er syg i hovedet efter jeg har skrevet det her, haha. Kan da ikke være den eneste der har det sådan??

I dag har jeg total hygge tøj på.. Stor oversize skjorte (som i ved jeg elsker) Bamsestøvler som simpelthen er så rare at have på, og kæmpe solbriller.

IMG_5825 IMG_5829 IMG_5841

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ALLE JER <3