JEG DØR SÅ FLOT ER DEN!

Ud i solen med den bedste!

Lige om snart skal jeg ud og NYDE solen med Jytte. Jeg tror vi skal gå en lille tur og så måske på noget cafe værk. Jeg håber solen skinner lige så meget ved jer, som den gør ved os her i København. Jeg synes København er det aller dejligste og smukkeste sted at være når solen skinner. Kunne ikke ønske mig et bedre sted at være.

Jeg har i dag taget min nye pels på fra Cecilie Lawal. Jeg har gået med den siden jeg fik den. Da jeg fik den troede jeg det ville være for koldt at gå med den nu, men den er overraskende varm! Jeg kan snildt have den på udenfor uden at fryse. Det er så lækkert! Jeg sidder også med den på indenfor hvis der er lidt koldt i lejligheden. Og vupti så har jeg med det samme varmen.
Jeg synes det er den perfekte pels! Og så er farven vidunderlig smuk. Jytte har også indimellem nappet den fra mig og den klæder også bare hende så godt. Jytte og jeg er to vidt forskellige personer og alligevel sidder den bare som den skal på os begge to.
Hvis i er interesseret i disse smukke pelse eller vil se flere billeder af den, så kan i besøge Cecilie Lawals instagram profil som hedder: _LAWAL_
Eller hvis har nogle spørgsmål kan i skrive en email til: Cecilielawal@gmail.com
Det er også der i skal skrive til hvis i er interesseret i en pels og vil købe en af hende. Sådan en gude smuk pels som jeg har på nu, koster 3000 kr.

IMG_6110 IMG_6113 IMG_6122 IMG_6132

   

6 kommentarer

 • Dorthe

  Hej Anne
  Hvad for noget tøj har du under?
  Forleden viste du et billede hvor du har pels på og en lille LV skuldertaske.. Hvor/hvornår har du købt den taske?

  Og yes, mega fed pels!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annegadegaard

   Tusind tak! 🙂

   Tasken er købt i Louis Vuitton for 5 år siden ca. Måske mere.. Det er en gammel model, og er ikke sikker på den kan fåes mere.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Dorthe

   Det kan den ikke

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • dorthe

   Hov, den viste ikke hele min besked, så prøver igen

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Dorthe

   Ej, hvorfor vil den ikke vise hele min besked:(

   Skrev..

   Det gør den ikke:( Sååå derfor sig ENDELIG til hvis du vil sælge!! Virkelig!

   Nu håber jeg du får den hele, ellers kan det blive en lang tråd:).

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Hej Anne!
  Sælger du stadig ud af dit tøj på tictail? Jeg har nemlig ledt desperat efter det fersken farvet nike sæt, i over et år – uden held.
  Så tænkte om du måske var interesseret i at sælge 🙂
  Ps jeg elsker din blog :)!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

JEG DØR SÅ FLOT ER DEN!