SE MIN NYE HÅRFARVE!

Vil du se lækker ud inden sommer?

Mine veninder og jeg snakker allesammen om at NU skal vi altså i gang med at træne og få lidt muskler på vores kroppe, så vi kan se sprøde ud inden sommeren. Problemet er bare at IHJ hvor er det svært lige at komme igang igen! Jeg forstår ikke hvorfor jeg en gang kunne være så god med træning og sund med hver evig eneste dag? HVORDAN GJORDE JEG?? Hvor får i jeres motivation fra piger? Kunne godt bruge lidt fif, haha.

Jeg tror jeg har fundet min måde at komme i gang nu. Jeg har nemlig modtaget to lækre produkter, som skal hjælpe med at kickstarte det hele! Her snakker jeg om de nye Raspberry Ketone Pure.  Jeg går slet ikke ind for slankekure, men jeg kan godt lide det som start på et nyt liv! Jeg mener ikke det er noget man forsat skal følge. KUN som en start! Det er lige som om man bliver mere motiveret synes jeg! Raspberry Ketone pure kan hjælpe en til at opnå et højere vægttab. Raspberry Ketone Pureindeholder kun det naturlige ingrediens keton fra hindbær, hvilket gør det til et 100 % naturligt kosttilskud, som kan fungere som et supplement til din slankekur.

 • Naturlig ingrediens (600 mg Raspberry Ketone)
 • Højeste og reneste dosis af hindbær keton på markedet
 • Kan hjælpe dig til at øge dit stofskifte og fedtforbrænding
 • Kendt for at modvirke oppustethed
 • 60 kapsler til 1 måneds forbrug

Jeg har fået sendt to produkter i alt som jeg skal teste. Paspberry Ketone Pure og grøn the som også skal være med til at kickstarte min vej til en sundere livstil og muligvis drømme kroppen! IKKE DÅRLIGT! Jeg vil lige understrege at vejen til en sund livstil er for mig at spise sund varieret kost og træning. Jeg har altid spist hvad jeg ville, selvom jeg var i gang med hård træning. Jeg synes det er meget vigtigt at man giver sig selv lov til at spise hvad man har lyst til!
I dag har jeg startet min dag ud med at prøve den første pille fra weightworld, nemlig slankepillerMan skal i alt tage to piller dagligt! En pille inden morgenmad og en pille inden frokost. Den lækre grønne the er lige sat over, og jeg glæder mig til at smage den. I skal nok høre meget mere om dette og holde jer opdateret!

IMG_5955 IMG_5958

Dette er et sponsoreret indlæg.

   

5 kommentarer

 • Trine

  hvilken slankepille snakker du om sidst i indlægget

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • En god måde at motivere sig selv på, er at finde et billede frem, fra da man var i god form og hænge det op på køleskabet. Så ser man det dagligt,og bliver mindet om sin kur hver gang man skal spise 🙂 eller det kan også bare være en masse motivationsbilleder med sund og lækker mad. Det har virket for mig i hvert fald 🙂

  http://tinasmusic.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • AnnikaNuka

  Fin blog! Kig forbi min:
  AnnikaNuka.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Hmm.. Lidt selvmodsigende at du vil ha’ muskler på kroppen, men tester slankepiller.. du får ikke muskler på kroppen hvis du er i kalorieunderskud…
  Trist, trist signal at sende, at en så slank og flot pige som dig, har brug for “slankepiller” (selvom det kun er til at kickstarte). Det kan du gøre bedre, Anne!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SE MIN NYE HÅRFARVE!