Min yndlings creme!

Kongelige teater – smukkeste sted!

I tirsdags var jeg med Jytte inde i det kongelige teater og se Cabaret. Hverken Jytte eller jeg har væet i det kongelige teater, så vi havde glædet os i flere uger til det her. Og da jeg spurgte Jytte om hun ville med ind og se en forestilling i det kongelige teater, havde hun næsten tårer i øjnene. (overdrivelse fremmer forståelsen) haha. Men hun blev virkelig virkelig virkelig glad!
Anyways.. Vi gjorde os rigtig fine og var pænt klædt på, for come on det er jo det kongelige teater.. Det er indbegrebet af pænt tøj! 😉
Vi var fuldstændig betaget af alt inde i salen.. Det der loft de har er jo for sindssygt! Altså kan jeg lige få det i min næste lejlighed, så vil jeg være lykkelig.
Og forestillingen var mindst lige så smuk. Vi sad nærmest med hjerter i øjnene, over alt hvad der foregik. Og vi sad virkelig med kæmpe store øjne, fordi man jo vil have alt med. Vi ville ikke gå glip af noget..

Kort fortalt foregår stykket i 1931 og handler om en amerikansk forfatter som møder en natklubsangerinde som forelsker sig i hinanden. På det tidspunkt er det to år før nazisterne overtager magten. Cliff som er den amerikanske forfatter bor på et hotel, som en ældre dame Fraülein Schneider har. Cliff kommer tæt ind på de andre beboer, og lærer Fraülein Schneider godt at kende og må se hende aflyse hendes bryllup med hendes kæreste, som det viser sig er jøde.

Det var et vild spændende stykke og vi blev revet godt med. Jeg er kun blevet endnu vildere med teater stykker efter det her. Det er absolut ikke sidste gang jeg skal i det kongelige teater. Jeg er fan! I kan købe billetter her.

11166010_10152901606519001_1549860183_n

11185669_10152901617089001_276495538_nSponsoreret indlæg.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min yndlings creme!