Video indlæg // svar på spørgsmål

Min yndlings creme!

Jeg elsker den her creme! Jeg smøger hele min krop ind i den når jeg har været i bad. Den er fantastisk. Den gør simpelthen ens hud så blød, og så dufter den så godt. Hver gang jeg jeg har taget den på, får jeg sådan nogle søde kommentar om hvilken parfume jeg bruger. Og i virkeligheden har jeg kun den på! Hvis ikke du er til den duft, kan den fåes i andre duft varianter. Jeg kan godt lide når jeg smøger min krop ind i creme at den så gør min hud rigtig fedtet, fordi jeg på en eller anden måde føler den så suger sig bedre ind i min hud. Så hvis ikke du er til fedtede creme, så er det ikke den her. Men den er virkelig god!
Den kan kun købes ude i TakeCare i Hellerup. Det er derude jeg både får lavet mine negle og min hud. Fantastisk sted!!! I kan finde deres hjemmeside her: www.takecarels.dk

11157962_10152889287774001_1190170608_n

 

   

1 kommentar

  • Mette

    Hej Anne. Jeg står og leder efter præcis den her creme. Har haft den med hjem fra Frankrig tidligere og ledt og ledt her i dk. Jeg kommer “desværre” fra Jylland. Ved du om den er til at købe på nettet ?? Jeg har nemlig ikk kunnet finde den ? -eller om klinikken i Hellerup måske sender hvis jeg betaler alle omkostninger og køber flere ?
    Mvh Mette

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Video indlæg // svar på spørgsmål