SOL&ÅRHUS!

Mine dage i Århus!

Hold nu op, det har været skønt at være i Århus igen. Har fået set så mange dejlige mennesker, og faktisk fået set næsten alle dem jeg ville. Den eneste jeg ikke har fået set er min farmor. Det er rigtig ærgerligt, men hende må jeg bare prioritere højest når jeg kommer til Århus igen. Den her gang stod den mest i veninders tegn! Og så har jeg også været i studiet og fået lavet nogle rigtig gode ting! Glæder mig til i skal høre det.

Nu er jeg kommet tilbage til kbh og fået set min yndlings person over dem alle.. JYTTE! Og nøøøøøj, hvor er det dejligt at være hjemme igen. Har virkelig savnet lejligheden og omgivelserne her. Nu kan jeg sådan rigtig slappe af igen, og komme lidt ned på jorden. Det er altid lidt halv stressende at bo i en kuffert når man er nogen steder.

IMG_6658IMG_6662 IMG_6664 IMG_6666 IMG_6655 IMG_6661

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SOL&ÅRHUS!