Undskyld!!!

SOL&ÅRHUS!

Jeg har faktisk været ude i solen fra klokken 12.00 til 18.00 i dag.. Virkelig dejligt at kunne sidde udenfor i solen en hel dag uden at fryse! Wow det er lækkert. Jeg har været sammen med nogle af mine veninder hele dagen i dag som jeg så sjældent ser. Det er så dejligt at selvom jeg ved nogle af dem ikke har set dem i flere måneder, at alting stadig er som det altid har været. Altså at man kan snakke sammen og være 100% sig selv med dem. Det sætter jeg virkelig så stor pris på.
Jeg har også været i studiet hele aftenen og natten igår, så var ret smadret i dag. Så lige pt ligger jeg på sofaen og falder snart i søvn. Imorgen har jeg et enkelt møde som jeg skal til og ellers så står aftenen i venindernes tegn. Vi er nemlig en masse piger der skal mødes og så ud og have nogle drinks. Og så tror jeg vist også det er på tide jeg tager hjem til kbh, haha!!!! Søndag regner jeg med at tage tilbage.. Selvom det har været overdrevet dejligt at være her i Århus, så glæder jeg mig også til at komme hjem og hjem til min dejligste og meget savnede veninde Jytte.

IMG_6619 IMG_6629 IMG_6634

   

7 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Undskyld!!!