Min hud - med lidt hjælp.

Dinner time!

I dag har jeg sovet længe (kommer nok ikke bag på nogle af jer) 😉 Jeg har været tidligt oppe siden torsdag og virkelig ikke fået meget søvn, så i dag var dagen hvor jeg skulle sove længe.. Jeg har desværre ikke fået nydt solen så meget, da der var en masse mails der skulle tjekkes og svares på. MEN til gengæld skal jeg snart udenfor med nogle af de bedste piger i mit liv, nemlig Sus og Jytte. Vi skal ud og spise noget mad, og se om vi ikke kan fange det sidste sol inden den forsvinder helt. Og hey hey hey, så har jeg også været nede at træne. Så den gode samvittighed er også i top!

Trøje fra nørgaard på strøget. Øreringe og halskæde fra Pico. Og smukke vipper lavet af Julie fra lalalounge.dk Det gode ved at have vipper på, er at man ikke behøver at have andet i hovedet. Så dejligt!! Forresten hvis i vil booke tid ved Julie (som i øvrigt vandt DM som vippeteknikker sidste år) så skal i smide hende en mail på eller sms på: info@styledbyjulie.dk eller 61413003. 

11243472_10152918805169001_919881062840470948_n

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min hud - med lidt hjælp.