Ny single med Emil Stabil!

Drømme hår!

Jeg er stor fan af rapunzelofswedens produtker! Jeg har brugt det i et års tid nu, og jeg synes det er fantastisk. Kvaliteten er der bare! Og så er der flere forskellige produkter man kan vælge imellem inde på deres hjemmeside. Jeg er stadig på en mission om at få sundt hår igen, så jeg vælger at bruge rapunzels clips extensions. Og så bruger jeg dem kun når jeg skal noget. Hvis jeg skal ud og spise, i byen eller andet. Så i dagene hvor jeg ikke bruger extensions, kan mit eget hår få lov til at slappe lidt af.
Men jeg er jo fa af langt prinsesse hår for fa’en.. Jeg synes det er så smukt, og så synes jeg det er et “smykke” for sig selv. Det jeg mener med det, er at jeg ikke synes man behøver have alt muligt andet lir på, fordi håret bare er kunsten i sig selv.

IMG_7293

Ovenover er der et billede af hvor jeg har hår i. Jeg er sygt glad for deres hår der hedder Hollywood Volume som er til at finde på Rapunzelofsweden.dk. Det er stort set kun det jeg bruger når jeg tager ud. Indimellem bruger jeg også enkelte clips extensions samtidig med jeg har deres Hollywood Volume hår i. Hvis jeg lige synes der mangler lidt ekstra fylde her og der.

Hvis man vil, så har Rapunzel har en salon i Malmö kun 20 min. fra København, hvor deres produkter kan købes, og hvor man kan få sat hår på, få det klippet til osv. – mega smart!

IMG_7299

IMG_7088Sponsoreret indlæg.

   

5 kommentarer

 • Maiken

  Hej Anne

  Det ser så fint ud. Hvad hedder den farve du har i ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josefine

  Vild med din blog!!! Dejlige indlæg! knus http://www.powercouple.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kamilla

  Hej Anne :o) Kan du fortælle, hvad det er for en læbestift du bruger? Den klæder dig virkelig så meget og kunne godt selv tænke mig at finde den – synes bare det er en ren jungle at finde sig “til rette” i :o)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natascha

  Hej. Hvad er priserne på Rapunzel i deres egen salon? ❤️❤️ mvh Natascha

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Anne 🙂

  Jeg pre-lancerer vores svenske modeprodukter til berømtheder og større bloggere.

  Da din stil passer vores brand, vil vi gerne tilbyde dig til at prøve et par.

  Send et svar tilbage, og jeg vil sende yderligere oplysninger.

  Hav en god dag !!

  Carl

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ny single med Emil Stabil!