Dinner time!

GÆT hvad jeg skal!!!

For et par dage siden tog jeg og min bedre halvdel en beslutning! Min bedre halvdel er selvfølgelig Jytte.. Anyways! Der skulle ikke meget overtalelse til før hun var på, og godt kunne se ideen i det. Selvom MANGE af jer plus mine andre veninder siger NEJ, så har vi nu besluttet at få lavet en navle piercing.. Og jeg skal have flere huller i ørerne! Flere af jer skrev også “Anne du skal gøre præcis hvad du vil”.. Så det er altså det jeg har tænkt mig! 🙂

Vi skal have lavet vores piercinger inde ved de to søde herre fra theoldbarbershop.dk
Jeg glæder mig til at få det lavet, og har en god fornemmelse. Jeg har jo i forvejen et hul fra min gamle navlepiercing, så hvis jeg på et tidspunkt synes den skal ud, så gør jeg jo bare det, for der er i forvejen et hul altså..

ehaozp-l-610x610--sexy-swimwear-nike-nike+air-black-white-rihanna+swimsuit-rihanna-gold+chain-bracelets-summer-diy-shorts-sandals-hot-belly+ring-nike+bikini-bikini-swimsuit+piece f8stu2-l-610x610-pants-jeans-green-military j1db0u-l-610x610-t+shirt-robots-sweats--sweatpants-cropped-crop+tops-graphic+tee-belly+piercing-belly+button+ring-belly+ring-loungewear-middle+finger-tumblr-funny-funny+shirt-ootd-black+shirt-blackcollaged

   

6 kommentarer

 • Selvfølgelig skal du gøre hvad du vil Anne! Du har virkelig en flot mave og jeg tror det ville være så fint til dig! Jeg har aldrig haft en og ville heller ikke have en – men jeg tror altså det vil være så fint til dig.

  Og med hensyn til om det er på mode eller ej (mindes der var nogen der mente det var teenage agtigt) så er det da totalt ligegyldigt, hvis man synes noget er fedt skal man bare gøre det 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia Petersen

  Damn. En neglepiercing? Held og lykke! 😀 hahah. Ej, skide fedt du gør hvad du har lyst til!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Astrid

  Anne du skal 100 procent gøre hvad du vil! Jeg er så træt af mennesker, der skal sige: ej du skal ikke have den bluse, eller den piercing ville du blive ked af…
  Har selv gået i flere år og tænkt på at få en sød septumring (bare en diskret lille sag),9; jeg har ikke turde gøre det pga mit arbejde og mine venner… Nu er jeg så småt ved at blive ligeglad, fordi jeg vil gerne have den! Og sådan skal du også tænke. Jeg er sikker på, at det vil klæde dig med navlepiercing, og selv hvis det ikke ville, så er det jo dig selv, som bestemmer. Åhhhhh kan hidse mig helt op over folk, som skal bestemme hvordan, andre skal se ud! #FRINAVLEPIERCING

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Nej nej nej nej !!
  Det små piger der får det

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke

  Gør præcis det du har lyst til! Amen, sister.

  Men please, lad være med at få lavet dine piercinger hos The Old Barbershop! Der er steder, hvor de er langt bedre til det. Dem jeg har har fået af hhv. Morten og Jonas, er virkelig skæve. Gorlubb er klart det bedste sted at blive piercet i København. Lyt til en, der har fået lavet en del piercinger og derfor ved en masse om det. For din egen skyld, lad være med at blive piercet i den gøglerbutik, for det er det eneste den er.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dinner time!