Drømme hår!

Naturlige slanke produkter

Jeg er i gang med at teste lidt forskellige naturlige slanke produkter af. Jeg elsker at prøve nye ting af. For som jeg har nævnt før, så er jeg for nysgerrig til at lade være. Med lige præcis de her produkter, er det noget jeg selv kan stå inde for netop fordi de er helt naturlige. Jeg er blandt andet i gang med at teste Garcinia Cambogia Pure som er fra en frugt der hedder tamarind. Den frugt er kendt for at brænde overskydende fedt og undertrykke ens appetit.  Det viser sig at denne frugt kan hjælpe med at omdanne sukker til energi og muskler i stedet for at sætte sig som fedt. Jeg spiser en kapsel tre gange dagligt i forbindelse med mine hovedmåltider. Det skal lige siges at det anbefales at man er over 18 år, for indtagelse af dette. Og det er altid en god idé at snakke med ens læge hvis man skal tage nogen form for kosttilskud.

Der findes 10 forskellige superfoods, som alle sammen er helt naturlige produkter, men som alligevel går ind og hjælper med de problemer man har. Så hvis du er i gang med at få drømmekroppen, så er det altså ingen skade at begynde at tage dette. Tværtimod, så hjælper det dig og giver et ekstra boost til træningen.

collageSponsoreret indlæg

   

8 kommentarer

 • Kat

  Har du selv prøvet produktet? Du siger du kan stå inde for det så må du selv have tabt dig med det eller hvordan :)?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Ejnejnej, det er da for dumt! Hvis bare man ved en lille smule om hvordan kroppen virker så giver det jo ingen mening.. Spild af penge!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Der kommer tit disse “nu skal jeg prøve slanke piller/te/kosttilskud og lignende”-indlæg fra dig – men meget sjældent en opfølgning på om det virkede eller ikke havde effekt.. Det virker meget utroværdigt. Jeg vil personligt langt hellere have anmeldelsen af produktet -istedet for information om at “nu skal jeg
  prøve det her”.. God weekend 🙂 – Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Nu blev jeg helt nysgerrig på, at høre om du så synes de har virket/har haft en effekt på dig?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Hej Anne.
  Nu skriver jeg det, som jeg har tænkt på i et stykke tid..
  Jeg har været trofast følger på din side, men nu vælger jeg at gå udenom. Grunden? Din blog er gået fra at være en inspirationskilde i forhold til make-up, mode og dit liv generelt. Nu er det en reklameblog. De sidste mange indlæg er sponseret og giver et billede af, at du egentlig kun bruger bloggen til at reklamerer for produkter som du i bund og grund ikke ville købe af fri vilje.
  Jeg håber, at du finder gejsten til at blogge igen (gerne lidt oftere) og finder frem til dit tidligere engagement i forhold til denne side.
  Mange hilsner fra Sarah.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stine M

   Kunne ikke være mere enig Sarah! Tak fordi du skriver det vi andre tænker 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Hej Anne 🙂
  Jeg vil bare lige informere om, at jeg selv har prøvet de piller og at de bestemt ikke virkede for mig, tvært imod. Jeg blev syg og dårlig på alle mulige forskellige måder i over nogle måneder. Jeg vil anbefale dig at lade vær’ at tage de farlige piller og træne dig til en smuk krop som du jo i forvejen har.
  Venligst Trine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josefine

  Det er kemisk umuligt at omdanne sukker til muskler. Just sayin.. Enig med de andre kommentarer, der burde hellere være noget konkret erfaring end blot sponsorerede indlæg!
  kh http://www.powercouple.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Drømme hår!