Kender i det?

Fri for appelsinhud!

Jeg har eksperimenteret lidt med en kaffe body scrub, som skulle fjerne strækmærker og appelsinhud. Og da sommeren er lige om hjørnet, så er det bare med at give den gas, haha!
Du kan læse meget mere om din hud og appelsinhuds behandlingen inde på weightworlds hjemmeside. Anyways.. Jeg har som sagt prøvet den her scrub nogle gange og det kan godt være det er ren indbildning, men jeg synes der er sket en forskel. Jeg synes klart det er blevet bedre! Det skal så også lige siges, at jeg er begyndt at drikke sindssygt meget vand igen.. Drikker op til 3 liter vand om dagen, hvilket jo selvfølgelig også har en del at skulle have sagt. Men jeg tror kombinationen af denne scrub og alt det vand jeg drikker, helt klart er det der har gjort det, som et slags “samarbejde”. Og så er den helt fri for konserveringsmidler og blødgør ens hud helt vildt.

IMG_7789

   

3 kommentarer

 • Amanda

  Hvor er den Købt og kan man ikke bare bruge alm kaffegrums ? 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie

   Du kan sagtens lave det selv. Jeg plejer at bruge en blanding af kaffegrums, honning, sukker og arganolie. Ca. en spsk af hver. Og så er der endda til et par gange 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • annegadegaard

   Uha, det ved jeg desværre ikke om man kan.. Jeg har linket til hvor man kan købe den! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kender i det?