Er der regler for dating?

Moët dronningen!

Haha, jeg sendte lige en snapchat til mine veninder om at NU skulle vi hygge i weekenden, hvorefter min veninde Marie skriver tilbage “haha, Moët Dronning”.. Derfor synes jeg det var passende med den overskrift 😉
Alle som kender mig bare lidt, ved hvor stor en kærlighed jeg har for moét champagne.. Det er et must når jeg er i byen.. Og hvis jeg skal være helt ærlig overfor jer, så bruger jeg alt for mange penge på det. Det er sådan at mine veninder siger “NEJ, Anne.. Nu lader du lige dit dankort være derhjemme.. Ikke moét i aften”. Og jeg ender altid med at takke dem helt vildt dagen efter, fordi jeg/de var fornuftige, haha. Anyways! Jeg har fået sendt to moét champagner hjem til mig!!! Og som i nok har gættet, så er der hjerter i mine øjne lige nu ved synet af dem. Jeg har fået dem sendt fra deluxlife.dk Det er en hjemmeside med alt det lækre alkohol som vi elsker! Okay, jeg lyder en smule alkoholisk, men det er jeg altså ikke.. Jeg er bare rigtig vild med alkohol lige for tiden 😉 Og det lød så endnu mere alkoholisk.. Jeg tror bare jeg lader den ligge, haha.

Deluxlife.dk beskriver egentlig det hele ret godt.. For det er det mest luksuiøse alkohol de har på deres hjemmeside. Jeg er vild med den!!! Der er lidt for en hver smag, og jeg vil vove påstå at der også er noget for din smag. Jeg glæder mig allerede til at smage på de lækre ting i weekenden, hvor livet skal fejres. Og det gør man selvfølgelig bedst med champagne! Og tro mig.. Der kommer billeder op på min instagram side! Hvis du står og skal holde en fest, eller bare ligesom mig godt kan lide lidt lækkert i weekenden, så synes jeg helt klart du skal tjekke deres hjemmeside ud: www.deluxlife.dk

collagesds

Sponsoreret indlæg.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Er der regler for dating?