New in!

En weekend i selskab med os.

Hele weekenden har jeg været sammen med mine fantastiske veninder. Jeg kan slet ikke undvære at se dem, og jeg savner dem SINDSSYGT hvis ikke jeg har set dem i nogle dage. Heldigvis ser jeg dem stort set hele tiden, da vi allesammen bor tæt på hinanden. Og jeg får heldigvis også fornøjelsen af at sove med dem ret tit. Vi snakker altså om nogle piger som jeg har kendt i næsten 10 år. Nogle af dem lidt flere år, andre lidt mindre. Men mine nærmeste veninder er 10 år eller mere!

Jeg tænkte jeg lige ville dele lidt billeder fra weekendens ballade.. Nogle af billederne kan jeg simpelthen ikke forklare, for det sker bare når vi er sammen, haha.

IMG_8260 IMG_8261 IMG_8263 IMG_8268 IMG_8274 IMG_8280 IMG_8283 IMG_8301 IMG_8313

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New in!