Har i hørt den?

Jeg er i Århus!

Jeg er endelig taget til Århus, hvor jeg ikke har været i rigtig lang tid. Det er som altid så dejligt at være tilbage til sin gamle by, hvor man kender hvert et gadehjørne og nærmest alle mennesker.
Jeg er taget herover sammen med Mie min veninde, hvor vi lige nu bor ude ved hendes forældre som er ude og rejse. Så vi har et kæmpe hus for os selv! Så skønt! Og så er det ude på en gård, hvor ingen mennesker er, så vi kan rende splitter ravne nøgne rundt, uden nogen ser det. Det er altså lidt af en forskel, når jeg til hver dag bor midt inde i københavn K, hvor der højest er 2 meter over til den anden bygning.
I aften skal Mie og jeg hen til min far og hans kone og spise sammen med min lillebror og bonus søster. Senere tror jeg turen går ind til byen hvor vi skal mødes med vores gode veninde Olivia. Og så må vi se hvad Århus har at byde på en onsdag aften 😉

HEY! Forresten spiller jeg på VIG Festival imorgen sammen med Emil Stabil og crew. Kig forbi hvis i er i nærheden. 

Lidt billeder fra weekenden, hvor nogle veninder og jeg tog til Rungsted for at slappe af og komme lidt væk fra alt.

IMG_7856 IMG_7859 IMG_7867 IMG_7872 IMG_7885

   

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Har i hørt den?