Trænings dag.

Min eks er sammen med min bedste veninde?

Der er efterhånden mange af jer derude, der har spurgt mig om hvordan jeg har det med min bedste veninde (jytte) og min eks kæreste (micky) bruger så meget tid sammen hele tiden. Normalt ville man jo tænke WTF, og på ingen måde acceptere det. Eller det tror jeg ville være det man normalt ville synes.
Men da jeg stadig var kærester med Micky var det faktisk mig der fik dem i kontakt med hinanden, fordi Jytte laver musik og det samme gør Micky jo. Og da jeg synes Micky er en af de dygtigste sangskrivere og producere herhjemme, fortalte jeg at Jytte så gerne ville lave musik, og jeg synes de to skulle give det et forsøg. Heldigvis kunne Micky også se et KÆMPE talent i Jytte og siden da har de lavet musik sammen. Så de bruger ret meget tid sammen i studiet, og de skal faktisk også til New York sammen her i september med Jyttes musik. Jeg kunne ikke være mere glad og stolt end jeg er. Jeg er så glad fordi at jeg ved Jytte er i de rette hænder sammen med Micky! De er ikke sammen, sammen. Kun sammen gennem det arbejdesmæssige.

Udover det, så har jeg et fint forhold til Micky nu, og der er absolut intet drama. Vi snakker stadig indimellem sammen, og jeg ønsker ham kun det bedste.

IMG_2826 IMG_6940

   

3 kommentarer

 • Lisa

  Fedt, at du tager det så pænt – men det virker også mest som et professionelt forhold 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisa

  Fedt, at du tager det så pænt – men det virker også mest som et professionelt forhold 🙂
  – ihvertfald som du beskriver det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Og WTF, som du selv siger – shit happens!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Trænings dag.