Drømme jakken!

Dagens outfit!

Dagens meget afslappende outfit. Jer læsere der har fulgt med længe, ved at jeg er stor fan af alt tøj der ikke nødvendigvis er særlig fashion agtig, men total afslappet. Jeg har det virkelig kun bedst i tøj der total dejligt at have på. OG især bukser hvor jeg kan sidde i skrædder stilling. Selv på cafer, restauranter osv. kan jeg finde på at sidde i skrædder stilling. Det er sgu ikke så fint og fornemt, men det er til gengæld virkelig behageligt, haha.

I aften skal jeg drikke lidt vino med nogle veninder, og derefter bliver det jo kun spændende at se hvad aftenen byder på 😉

Trøje fra Nørgaard på strøget og bukser fra H&M.

Er det bare mig, eller ser min hånd ualmindelig stor ud??? 😀

IMG_0198 IMG_0206

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Drømme jakken!