Vil være helt hårfri!

Drømme jakken!

Jeg vil vove påstå at jeg har fået mig min drømme jakke! Jeg har lige så længe jeg har kunne huske gerne ville have en pels med hætte på. 1. fordi jeg synes det er total lækkert. 2. fordi jeg tænker på det hver evig eneste vinter, hvor mit hovede er ved at fryse til is. Og nu er drømmen blevet til virkelighed. Ingen forfrysninger i hjerne denne vinter! 😉

Den smukke røde pels er fra MEOTINE . De har en forretning inde i København, hvis du skulle få lyst til at gå ind og rører ved de smukke jakker. Du kan også besøge deres hjemmeside HERhvor du også kan købe nogle af deres fantastiske smukke ting. Det er så farligt for mig at kigge på sådan en lækker hjemmeside, fordi jeg forelsker mig i alle produkterne. Og pludselig bliver man ringet op af banken der fortæller at de lukker ens kort, haha. Pjat!! Men det er helt klart et besøg hver. Både i forretningen og hjemmesiden.

Jeg har brugt jakken en del selvom vejret har været ualmindeligt godt! Men om aftenen har den faktisk været perfekt fordi jeg synes det har blæst rigtig meget. Jeg bruger den også når jeg skal spille med Emil og drengene. Den røde farve er simpelthen så flot når jeg optræder. Det har dog været sindssygt varmt, men med et nummer kan jeg lige overleve.

Meotines adresse er denne, hvis i vil ned og have et kig: Store Strandstræde 19, 1255 Copenhagen. Hjemmesiden kan i finde HER

IMG_8688

Peter er ret vild med pelsen, så vi laver altid en deler 😉 Billedet er fra i weekenden, hvor vi spillede i Middelfart.

11312146_1682634705306426_695612963_n IMG_8583 IMG_8688

   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vil være helt hårfri!