Skinny fibre!

Hvorfor jeg var på hospitalet.

I fredags vågnede jeg op og tog noget at drikke og lidt at spise hvorefter det gjorde sindssygt ondt i min hals. Jeg kunne slet ikke sluge maden fordi min hals føltes utrolig “lille”. Det stikkede og kløede også helt vildt. Jeg sagde til min veninde Mie “ej jeg tror jeg har fået halsbetændelse pludselig”. Jeg tænkte egentlig ikke mere over det der. Og det forsvandt lidt i løbet af dagen.. Det var først da jeg senere på dagen skulle drikke noget vand at det samme skete igen. Bare værre! Jeg udbrød bare højt “Jeg har svært ved at trække vejret”.. Så jeg kom frem til at min hals lukkede sig nærmest sammen når jeg drak eller spiste noget.
Jeg besluttede mig for at ringe til vagtlægen og fortalte det hele og hun spurgte om en masse ting. Hun sagde at hun synes det var bedst jeg tog på hospitalet. Da jeg kom derop fik jeg målt alt muligt, og blev lagt på en observationsstue, hvor jeg blev mødt af nogle forskellige sygeplejsker. Jeg fik lagt et lille drop i min arm fordi de troede det var allergi, og pga min hals lukkede sig sammen blev jeg nødt til at få noget imod det. Men det viste sig at det ikke var allergi, fordi jeg slet ikke reagere på det der kom i min krop. Lægen sagde at hvis det ikke var allergi så var det en infektion i halsen.
Jeg har fået noget medicin med hjem, som jeg skal tage. Det har ikke været der siden, udover at jeg stadig har utrolig øm hals. Men jeg har aldrig prøvet noget lignende. Det var utrolig ubehageligt, og jeg håber ikke det kommer igen. Jeg må indrømme jeg har været lidt nervøs for at ligge mig til at sove, da jeg er bange for det pludselig kan komme midt om natten. Ved godt at man selvfølgelig vil vågne og reagere på det. Men tanken er der bare.

Jeg havde heldigvis to veninder med mig, som var der for mig i de utrolig lange timer.

IMG_8363 IMG_8365 IMG_8366

   

7 kommentarer

 • Øv for en ubehagelig oplevelse! Håber du efter omstændighederne har det fint igen 🙂

  http://www.malenechristine.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annette

  ej da, god bedring!!! 🙁 Må være mega ubehageligt.

  Måske lidt langt ude men pas på med de der Skinny produkter – måske det kan have givet en form for reaktion hos dig?!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Puha det lyder slet ikke rart! Krydser fingre for det ikke kommer igen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • God bedring!! <3

  – kan du ikke lave en A&Q på bloggen snart (måske som trøst for den svige og smerte vi alle har haft imens bloggen har været inaktiv :joy: ) og så lave en video ligesom sidste gang? :grinning:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Begynd at spis noget sundt mad i passende mængder. Du går for meget op i selvkontrol – det kan være et angstanfald.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Kære Anne,

  jeg ved ikke lige, hvordan jeg endte her, og det er på ingen måde for at være anmassende eller lignende. Jeg kender dig ikke, kender ikke dit liv og forudtager intet, men…

  Jeg har oplevet min hals snørre sig pludseligt sammen i forbindelse med et måltid eller drikkelse – jeg røg også på hospitalet, blev tjekket for det ene, det fjerde og noget helt syvende. Jeg var hos allergilæge efterfølgende, og de kunne ikke finde noget. Jeg slog det hen, og tænkte, at den slags vel sker.

  To år senere, er jeg meget klogere. Episoden var ét af en lang række angstilfælde, som jeg oftest endte på sygehuset med, fordi jeg – oprigtigt – følte, at der var noget helt, helt galt.

  Nu siger jeg selvfølgelig ikke, at du har angst eller lignende – men netop følelsen af den sammensnoede hals og det, ikke at kunne trække vejret, det kan også hænge sammen med lidt eller meget stress.

  Jeg håber ikke, at du tager det ilde op. Jeg ved godt, at du sikkert har en million andre grunde til, at din hals reagerer som den gør. Jeg ville bare ønske, at der var nogen, der dengang havde prikket mig på skulderen og fortalt, at det kunne være en psykisk reaktion, i stedet for en fysisk.

  Okay, nok om det – rigtig god weekend!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Hej Anne,
  Læste li dit indlæg om hospitals turen pga din hals, og at den lukkede. – og så bagefter dit indlæg om dine slanke piller som indeholder konjak glugomann (kan ikke huske hvordan man staver det). Men hvis du ikke drikker rigeligt med vand, så kan du få kvælnings “effekt” fordi konjak er en gele form (mener jeg) som udvider sig i maven og derved giver mæthedsfornemmelse, som resulterer i man taber sig fordi man ikke spiser så meget. – men hvis man ikke for slugt pillerne ordentligt, så udvider de sig ikke i maven, men på vej ned igennem tarmsystemet.
  Håber det gir mening 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skinny fibre!