Træning med Cecilie!

Træning med verdens bedste!

Igår var jeg nede og træne med Cecilie Lind, som er efter min mening er verdens bedste træner. Hvis man er dedikeret, så kan hun få resultaterne til at ske! Hun er bare så professionel og samtidig føler jeg mig så tryg når jeg er sammen med hende. For udover hun er min træner, så har vi også kendt hinanden i lang tid, så jeg kan fortælle hende mine dybeste hemmeligheder. Og det er få mennesker jeg har det sådan med.

Vi startede “stille og roligt” ud igår, og jeg var stadig ved at dø undervejs, haha. I hendes øjne var hun sød ved mig, og i mine øjne var hun djævlen selv 😉 Ej.. Men det var super dejligt at komme i gang, og jeg ser allerede frem til at vi skal træne i næste uge. Hun er i gang med at lave en træningsplan og en madplan til mig, som jeg i hvert fald skal følge de næste 4 uger. Lige for at komme godt ind i det hele igen, da jeg er meget ude af form.

IMG_8654

Sandhedens time skete da jeg skulle måles, vejes og have taget min fedtprocent. Inden jeg steg op på vægten tænkte jeg på det sidste halve år hvor jeg har drukket alkohol hver weekend + hverdagene og ikke ligefrem spist sundt!!! SHIIIIIT… Jeg ser faktisk frem til at jeg skal måles osv igen, for der skal bare være sket resultater!

IMG_8655
IMG_8674IMG_8675
IMG_8681

   

5 kommentarer

 • Pernille

  Hej Anne,
  Vil du ikke oplyse os læsere hvad dit udgangspunkt er, så vi senere kan høre om forbedringerne via din træning. Jeg tænker om du vil oplyse vægt og fedtprocent. Så ser vi frem til at høre når tallene rykker sig efter dit ønske :122: :speak_no_evil: :person_frowning:

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line

   Vil jeg også meget gerne høre mere om, det er altid fedt at følge andres rejse på den måde 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   Undskyld, men vil du ikke svare os? 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • annegadegaard

   Hej Pernille

   Hvad vil du have svar på?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det ser godt ud med træningen!

  Det kunne godt være, at jeg skulle overveje Cecilie Linde som personlig træner.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Træning med Cecilie!