We are here!

Status på livet!

Dagens outfit er aflsappet.. MEGET afslappet, som altid. Jeg er desværre også gået hen og fået noget influenza, så jeg er heller ikke på toppen. Igår lå jeg i sengen hele dagen, så jeg har det faktisk meget bedre i dag. Tror måske det var det der skulle til, før jeg fik det ok.

Dagen i dag skal bruges med Mie, og måske noget koncert i aften. Men nu tager vi lige en time af gangen, for at se hvordan jeg har det. Hele min vennekreds er blevet en smule ramt af sygdom, så lad os nu se hvad det bliver til i aften. Udover det skal jeg have underskrevet 2 kontrakter i dag!!! SÅ SPÆNDENDE!!!! Men jeg kan desværre ikke fortælle mere om det lige nu.. Eller måske lidt. Det ene er om min blog, og det andet er noget management. Det er noget der har stået på længe nu, men som endelig er noget jeg snart kan fortælle mere om. Så status på livet i dag er: En smule forvirret, men glad!

collagedfd IMG_1286 IMG_1289 IMG_1292

   

5 kommentarer

 • Rikke

  Hvor er dit smukke hårbånd fra? :relieved:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Hej Anne. Jeg har skrevet en mail til annegblog@hotmail.com angående mit køb på din tictail. Jeg ville sætte pris på, hvis du gad læse den 🙂
  Mvh., Heidi Nordstrøm

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kat

  Hvad str er dine øreringe , dem fra pico? Kan du sende links plz?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

We are here!