Verdens bedste app!!!!

Sverige hele dagen.

Undskyld jeg slet ikke har fået blogget i dag! Micky og jeg har været i Sverige hele dagen og er først lige kommet hjem nu. Det var meningen jeg ville blogge fra mobilen, men af en eller anden grund havde jeg ikke noget internet forbindelse. Heldigvis hoppede jeg forbi bredbaandsguiden.dk og fik en lyn guide i, hvordan og hvorledes jeg kunne gøre for at optimere nettet på min mobil. Det var dog lidt svært. Æv og øv! Mickys farmor har givet mig nogle VIRKELIG fine puder med hjem, som jeg glæder mig til at vise jer imorgen her på bloggen.
Kys til jer derude!

1459235_10151823192764001_924814921_n

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Verdens bedste app!!!!