Søndags følelse!

Verdens bedste app!!!!

Jeg er ude i at det er verdens bedste app… For alle os der kan lide hende/den slags vel og mærket! Jeg er i hvert fald helt oppe at køre over den. Det er jo genialt!!! Måske mange af jer allerede ved at den eksistere. Men for jer der endnu ikke ved det, så synes jeg lige jeg ville dele den med jer.
Kylie Jenner har nemlig fået sig en app, ligesom hendes søstre også har. Men lige pt er det kun Kylies jeg har hentet. Kylie giver os alle sammen et indblik i hendes hverdag OG alle hendes små hemmelige tricks, som kan være ret så nyttige for os piger. Fx. fortæller hun i en video på appen at hun ikke har fået lavet bryster men derimod bruger en bh fra victoria secret. Hun viser hvordan den ser ud, og viser os allesammen hvordan hendes bryster ser ud inden hun tager den på, og hvordan de ser ud efter hun har taget den på.
Man kan også stille hende spørgsmål, som hun så besvarer i en video. OG OG OG så har hun også lavet en “kylie jenner radio”, hvor man kan høre alt hendes musik fra hendes personlige musik liste. Amen altså! Skisme da smart…

App’en er gratis at hente og man får 7 dage gratis. Derefter koster det 25 kroner at abonnere om måneden. Hun er vel en business woman 😉

Nedenfor kan i se den video hun blandt andet har lavet, hvor hun viser før og efter hun bruger den berømte victoria secret bh.

Screen-Shot-2015-09-15-at-22.26.46
kardashian-jenner-app-kylie

   

4 kommentarer

 • S

  Hej Anne,
  Jeg signede mig op for de 7 gratis dage og har ikke i sinde at betale efterfølgende. Jeg kan dog ikke finde ud af hvordan jeg afmelder det igen? synes jeg efterhånden har ledt over alt de forskellige steder – ved du det?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annegadegaard

   Nej det ved jeg desværre ikke 🙁

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie

   Det gør man inde i indstillinger på sin telefon under “app og iTunes store” og derefter Apple-id (vis apple id) og så skulle der meget gerne komme et sted med “abonnementer” og der burde du så kunne annullere automatisk fornyelse 🙂
   Det er ærgerligt at nå at betale, som jeg desværre gjorde 🙁
   Jeg håber, at det hjalp

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • S

   TAK!! der reddede du lige min røv ( og konto)!!!!! 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søndags følelse!