Sælger ud af mine ting.

Verdens bedste tip piger!

Jeg tror faktisk ikke jeg overdriver når jeg skriver i min overskrift at det er verdens bedste tip! Det er min gode veninde Mie som har fortalt mig om det, og med det samme susede jeg hen i Magasin for at købe det. Mie har så mange gode tips og tricks hele tiden, at jeg faktisk overvejer at lave nogle blog indlæg hvor hun kom ind over, for at dele alle de her ting med alle os andre.
Men til at starte med, deler jeg lige det her med jer først. Jeg har brugt det i en måneds tid nu. Måske mere endda. Jeg ville nemlig lige selv prøve det af for at se om det virkede inden jeg delte det med jer. MEN DET VIRKER!!!! 
Det hele startede med at Mies negle var blevet syyyyygt lange og syyyygt stærke. Altså som sten!!! Jeg kunne ikke presse på dem overhovedet. Så fortalte hun mig at hun havde brugt det der hedder Nail Hardener Strong fra Herome. Ikke den i den røde pakke, men den i blå pakke. Den er forholdvis dyr. Tror den koster næsten 200 kr. I må ikke hænge mig op på det, da jeg ikke er helt sikker. Men den er virkelig pengene værd!

Mine negle har aldrig været så flotte og så stærke som de er nu. Og det bliver stadig kun bedre for hver dag der går. Det fungere sådan at man skal putte lakken på hver dag, og hver trejde dag tager man lakken af med neglelakfjerner, og derefter et nyt lag på af lakken igen. Så første dag tager du et tyndt lag på. Næste dag tager du et nyt lag ovenpå. Og på trejde dagen fjerner du lakken, men tager et nyt lag på igen efter. Og sådan skal du gøre i 3 uger. Derefter behøver du ikke gøre det så tit. Mie bruger det stadig en gang om ugen tror jeg, for at effekten ikke skal gå væk går jeg ud fra. Og hvis hun vil have en farvede lak på, så putter hun bare den farvede lak over. Og tro mig!!! Det er det hele værd!!! Imens jeg bruger lakken, plejer jeg også mine negle virkelig godt. Jeg filer dem ofte, så de hele tiden er pæne og bruger olie til neglene hver trejde dag ca. Mine negle har aldrig været så smukke, stærke og lange som de er nu!

Hvis du har nogle spørgsmål, så skriv endelig en kommentar. Vil rigtig gerne hjælpe jer, for jeg ved hvor meget det kan betyde for os piger at have flotte negle. Og det der med at jeg kan være fri for at have kunstige negle på nu, er simpelthen en befrielse!

collage IMG_0312 IMG_0318

   

19 kommentarer

 • Jeannette

  Hvad er der sket med din tatovering den ser lidt udtværet ud

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dejligt med fokus på neglene ind imellem – min kæphest!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristine

  Den koster kun 100kr 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annegadegaard

   Haha, fantastisk!! Det er jo kun bedre så!!! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • R

  Den røde af dem fungerer kun for mig, men ja! Det er verdens bedste tip 🙂 Alle tror ens negle er kunstige.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • lisa

  Hvad er forskellen på den røde og den blå? 🙂 Og er dine egne negle også blevet ligeså hårde? Altså så de ikke kan bukkes? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annegadegaard

   Årh det kan jeg faktisk ikke huske. Det var bare min veninde Mie der fortalte at der ikke var grund til jeg brugte den røde. De er stadig ikke lige så hårde som Mies er, da hun har brugt det i rigtig lang tid. Men de er ved at være der! Såååå dejligt!!! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mai-Louise

  Dog er det vigtigt, at man bruger acetonefri neglelak til at fjerne det med 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kan også kun anbefale neglehærderen, supergod! Dog er det vigtigt at bruge anvisningen f.eks. mht. til at bruge acetonefri neglelakfjerner, da det ikke er så hårdt mod neglene (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Er helt enig med din veninde Mie! Jeg bruger den også, og jeg kan slet ikke undvære den! Har sjovt nok også anbefalet den i min blog – lottefredslund.bloggersdelight.dk (Y)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Først dejlig blog har fulgt dig i en del år nu og elsker den.
  jeg har lige været ude og købe den og er allrede startet med mit første lag.
  hvilken olie bruger du?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annegadegaard

   Dejligt at høre! Glæder mig til at høre om resultaterne!
   Jeg bruger bare den fra CND – solarOil. Men det er fuldstændig lige meget hvilken olie man bruger. Bare det er en olie 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla

   Først tak til din veninde Mie som fortalte dig om det og så tak til dig Anne for at dele det på din blog. Jeg har nu brugt den i de to uger som de skriver man skal. Hold nu op den virker mine negle har aldrig været bedre! Den er så god! Mange tak for at skrive om det. Har ledt efter noget i mange år nu som kunne redde mine negle og den her er fantastisk! TAK ❤️❤️❤️

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josefine

  Så har jeg også været nede og købe den. Krydser fingrer for den virker! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julia

  Går lakken ikke af? Jeg arbejder nemlig i butik, hvor jeg har det problem, at mine negle konstant knækker og den neglelak jeg går med skræller af

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annegadegaard

   Nej det har jeg ikke oplevet. For i og med du skal fjerne lakken hver 3. dag så når den ikke og skrælle af 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Tror du mon man kan komme det ovenpå?
  Ellers kan man jo ikke have lak på, eller skal fjerne det hver dag.. Det går jo ik..
  Men vildt godt tip, den er incredible jo! Tak!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Hej Anne, mega godt tip. Jeg er dog i tvivl om hvordan din veninde gør, når hun trapper ned til bare en gang imellem, en gang i ugen skrev du. Hvordan skal man gøre der så? 🙂 Jeg vil hav den købt idag 🙂 Hilsen Mette

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sælger ud af mine ting.