Trusse snak!

We are here!

Så er vi i Portugal.. Vejret er alt for lækkert, så kan ikke vente med at komme på stranden i dag. Det er i dag vi skal lære at surfe, så er spændt på hvordan det er og om jeg kan finde ud af det. En af pigerne der er her (som kan finde ud af at surfe) havde et kæmpe blot øje, så jeg blev nødt til at spørge hvordan hun havde fået det. Det var så pga. et surfboard!!! “Spidsen” af hendes board havde ramt hende, da hun ville prøve at komme op på det. Jeg tænker bare lige….. Hun er god! Og hvis hun kan få et blåt øje, så er det også meget muligt jeg får et ELLER andet sker. Så rimelig godt vi har en rejseforsikring!!! Jeg fandt en billig forsikring hos forsikring.guru, og sover langt bedre nu, hvor jeg ved, at jeg er dækket ind. Pyha for den!

IMG_1167 IMG_1177 IMG_1195 IMG_1199

Udsigten fra vores værelse er helt fantastisk! En ting var da vi kom og opdagede den flotte udsigt, noget andet er når man vågner op til sådan en udsigt. Det er altså helt fantastisk. Jeg bliver nødt til at blive helt vildt rig, så jeg kan købe et stort hus med havudsigt!

IMG_1205

   

9 kommentarer

 • Jeannette

  Hvad er det foren tatovering du har på håndledet 🙂 ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kimmie

  Blåt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Therese

  Hvilket hotell er dere på? Ser på reise til Portugal selv, men vi reiser fra Norge 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annegadegaard

   Vi er med Lapoint på et camp der hedder Moinho 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ser så härligt ut!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Hov, det der er da ikke Lizandro? Er det ikke moinhos??
  god et er en helt rationel frygt det der med skaderne, jeg fik tre forskellige surfboards i hovedet, heldigvis kun den ene af gangene mit eget board 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annegadegaard

   Jo! Jeg kom til at skrive forkert.. Det er nemlig Moinho 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Regina

  Hvor ser det bare lækkert ud. Hvor er din lækre skjorte fra? 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Trusse snak!