Se hvad jeg nu har fået lavet ved min krop!

Dagens outfit.

I dag har jeg siddet og besvaret en masse mails og fået forbedret nogle ting inden jeg tager til Århus. Eller det vil sige jeg måske tager til Århus lørdag. Jeg trænger lidt til at komme hjem og få noget århusiansk jord under mine fødder. Og så trænger jeg også virkelig meget til at se min familie!
Udover det har jeg siddet og savlet…. Ikke over lækre mænd… Men over lækkert tøj og sko!!! Årrrrrrh. Jeg har fundet så mange fantastiske flotte ting, men man må jo slet ikke! Jeg tænker lige at vise jer nogle af de ting jeg har fundet, som jeg virkelig godt kunne tænke mig at få fat i.
Jeg er ret sikker på i over dør over det når jeg viser jer det!!!

Nogle af de ting, som jeg har fundet er VIRKELIG lækre! Kunne bare være dejligt at kunne bestille lige hvad jeg gerne vil have. Det nemeste er at sætte sig ned og “gemme” det fede tøj til senere. Det bruger jeg liked.dk til nogen gange. Kan varmt anbefales!

Dagens outfit: Gummistøvler – hunter. Jakke – Day Birger Et Mikkelsen. Halstørklæde – Day Birger Et Mikkelsen. Solbriller – Prada.

IMG_1982IMG_1961 (1)
IMG_1977

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Se hvad jeg nu har fået lavet ved min krop!