På vej til klinikrude!

Har ikke flere tårer tilbage..

Der er blevet tudet godt igennem herhjemme! Midt i filmen spørger jeg Mie hvorfor hun ikke græder, hvortil hun svarer: Det er jo bare en film..
Og på det tidspunkt har jeg allerede brugt en hel køkkenrulle til at tørre snotten og tårerne væk fra ansigtet. Det skal lige siges at jeg har set Romeo + Juliet 1000 gange, så det er ikke fordi jeg ikke ved hvad der sker.. Kender alle sangene deri, scenerne osv. Men hver gang jeg ser den håber og håber jeg på en anden slutning.. Det er ligesom om jeg ikke vil indse at den ender sådan.
Indimellem i filmen græder jeg over ting, der ikke en gang er en grund til at græde over.. Amen for helvede altså! MEN TÆNK AT ELSKE NOGEN SÅ HØJT SOM DE GØR!!! Det er jo frygteligt, men samtidig utrolig smukt. Altså hvem gad ikke at have det sådan?!

De fleste af jer dejlige læsere har sikkert set den. Men hvis i havde glemt alt om den, eller der sidder nogle derude som endnu ikke har set den, så hedder den Romeo + Juliet. Og ikke Romeo AND Juliet. Og så gør det bestemt ikke noget at Leonardo Dicapri spiller Romeo deri. Jeg synes han er verdens smukkeste mand.. Og så begriber jeg ikke at han ikke har vundet en oscar endnu! Kan blive helt sur ved tanken.. Så det emne springer jeg hurtigt over igen. Men her er i hvert fald en lille film anbefaling, hvis nogle skulle være interesseret.

romeo_and_julia_still_04b15d366622a9780ca0deb834d82ee62egiphya7c73dd73a18a66113dffadaf2b9ec83tumblr_nvjvrooxZC1ufqf11o3_500tumblr_magysgKHoY1qi3hyzo1_500e203a1eb804469c5bbc4449f76e8374a.500x211x6

   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

På vej til klinikrude!