Har ikke flere tårer tilbage..

Kylie Jenners LÆKRE soveværelse!

Ja ja, jeg snakker meget om Kylie Jenner. Men jeg synes fandme også der er meget at snakke om, altså! Jeg beundre hende for hendes mod, hendes stil og hendes hårde arbejde. Kylie og hendes søstre har lavet en app hvor de stort set viser alt hvad de laver. Små videoer, lange videoer, tips&tricks osv. I mine øjne en genial app!
I en af vidoerne som hun har uploaded på hendes app samt hendes hjemmeside, viser hun lidt rundt i hendes hus. Og her viser hun blandt andet hendes overdrevet lækre soveværelse. Det passer mig perfekt at hun gør det, da jeg meget snart skal til at indrette mit nye soveværelse. Så det er skønt at få nogle nye ideer, til hvad jeg kan lave. Jeg har blandt andet lavet et indlæg HER, om lidt forskellige indretningsideer til soveværelset.

55-26245-lead2_kylie_in_the_house_bedroom_pic-3-1444426444

   

3 kommentarer

 • Pernille

  Hvad hedder appen de har lavet?:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annegadegaard

   Hvis du bare søger på KYLIE i app store, så skulle den meget gerne komme frem 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • jeanette

  Pas på for de har fundet ud af at de apps kardashian søstrene har fået lavet, er der mange viruser på

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Har ikke flere tårer tilbage..