Kom med på show!!!

Se hvad jeg nu har fået lavet ved min krop!

Stopper det aldrig? hmm, måske en skønne dag gør det. Men lige nu, kan jeg altså ikke helt stoppe. Og så synes jeg det var lidt spændende at det skulle laves med en metode jeg ikke har prøvet før. Var jeg bange??? JA, det var jeg! Jeg tænkte faktisk at det gjorde sygt ondt, mere ondt end det man normalt for det lavet med. Men til min store overraskelse, gjorde det slet ikke ondt. Det er lige før jeg synes det gør mindre ondt end med en maskine.
Det er Ronja min storbrors kæreste som lavede de her nye tatoveringer på mig. Det var total spontant. Pludselig sad jeg med en nul nede i min hud, haha. Jeg har en kærlighed for små tatoveringer på hænderne. Jeg synes det er så fint. Og skulle jeg fortryde det en dag, så er det så satans nemt at få fjernet de her bitte små tatoveringer igen. Fik det lavet med en metode der hedder stick n poke, som var sådan man vist nok fik lavet tatoveringer  i gamle dage. Jeg er sygt glad for mine nye tatoveringer, og lets face it! Det bliver sgu nok ikke de sidste jeg får lavet..

IMG_1866IMG_1881Jeg vil begynde at lægge små videoer ud af min hverdag og hvad jeg laver, i stedet for det kun er billeder. Det synes jeg er lidt sjovere, og det gør at i kan komme lidt tættere på, på en eller anden måde. Giver det mening, haha?

 

 

   

1 kommentar

  • Julie

    Hej Anne!

    Fine tatoveringer :)! Hvor er det nu din fantastiske ring på video nummer 2 er fra?

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kom med på show!!!