Tag mig væk!

Blondinen er tilbage!

Først vil jeg lige sige tusind tak for alle de søde beskeder jeg har fået fra alle jer om dette indlæg. Det sætter jeg virkelig stor pris på! Jeg har købt b-vitamin som jeg nu vil prøve. Er spændt på om det gør en forskel som i skriver! IGEN.. Tusind tak for hjælpen!
I dag har jeg været til frisøren fordi jeg ville have nogle lyse striber i mit hår, da jeg skal til et stort event lige om hjørnet hvor jeg skal spille, så jeg ville gerne se helt skarp ud. Det er simpelthen blevet så fint! Er meget meget glad for at være blond igen!

                                                                                   FØR BILLEDE

IMG_2964

                                                                                      EFTER BILLEDE

Fotografi den 30-11-15 kl. 17.36 Fotografi den 30-11-15 kl. 17.37 #3

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tag mig væk!