Lækkerier til ansigt & krop!

Dagens outfit med sygdom!

Jeg har bare haft en nat med alt for lidt søvn da jeg er blevet møghamrende snottet. Det begyndte så småt at komme igår, og i nat invaderede det bare min krop. ØV! Blev nødt til at stikke toiletpapir op i hver næsebor fordi jeg slet ikke kunne styre det. Ej hvor var det belastende! Men nu prøver jeg så småt at komme op i sengen fordi jeg skal ud og mødes med min veninde Sus. I kan se hendes blog HER. Vi skal bare lige have lidt at spise og snakke. Håber jeg bliver frisk til senere.

OUTFIT: Pels // Meotine. Bukser // H&M. Sko // New Balance.

IMG_2929 IMG_2931 IMG_2933

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lækkerier til ansigt & krop!