Ny blog, ny start!

Tag mig væk!

Se lige de her smukke billeder.. Især det første i kan se. Jeg kan ikke helt forklare det. Men jeg synes der er noget helt vildt guddommeligt over det. Jeg tænker kun positive ting når jeg ser på billedet, og jeg får enorm meget lyst til at rejse. Kender i det når man går forbi noget som dufter af en bestemt tid i dit liv, eller et billede eller en ting som minder om den her helt vildt dejlige tid? Sådan har jeg det når jeg ser på det billede. Resten af billederne giver mig ikke helt det samme, men nr. 2 billede er derhen ad! De andre billeder er bare vild smukke og dejlige synes jeg. Derfor vil jeg dele dem med jer!

tumblr_np9zjt9bim1u408hko1_1280

tumblr_nmbepqm03N1rqt04io1_1280

Det kunne være så lækkert at tage afsted. Jeg lagde mærke til at Bravotours havde nogle gode afbudsrejser. Kunne virkelig være lækkert, når vinteren falder på, og jeg mister min ellers dejlige kulør!

 

 

tumblr_mwb8s9sdy61r96pomo1_1280 tumblr_nb4nxaDgG91sds01ao1_500

   

2 kommentarer

 • chris b

  Det første billede er helt bestemt kappadocia i tyrkiet. Jeg har lige været der og i pamukkale, kan varmt anbefales. 🙂

  Chris B

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg kan godt forstå du får rejselyst af det første billede, det er også fantastisk. Det ligner en drømmeverden 🙂

  http://www.moderngirl.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ny blog, ny start!