Dagens outfit med sygdom!

Verdens bedste gaveideer!

Jeg er selv stor fan af at give gaver eller modtage gaver, som skal opleves. For mig er den perfekte gave noget jeg kan opleve sammen med dem jeg holder af, og få en masse gode minder på den måde. Inde hos DuGlemmerDetAldrig.dk kan du finde en masse lækre oplevelser for en hver smag. De har nemlig over 110 forskellige oplevelser.
Verdens bedste julegave! Jeg var nede og få en lækker massage hos Arndal som blandt andet er et af samarbejder DuGlemmerDetAldtig.dk har lavet. Jeg lå i 55 minutter og fik den dejligste massage. Jeg faldt i søvn op til flere gange, og fordi du netop koncentere dig om IKKE at falde i søvn, så vågnede jeg hurtigt igen, fordi jeg kunne mærke min mund begynde at åbne. Gider ligesom ikke ligge med åben mund og polypper foran et fremmede menneske, haha!
Noget virkelig godt ved DuGlemmerDetAldrig er at hvis ikke han/eller hun bliver glad for den oplevelse du har givet, så kan gavemodtageren bytte det til en anden oplevelse OG har 14 dages fuld fortrydelsesret, så pengene kan blive udbetalt. Det synes jeg faktisk er en super fed service!

Du kan gå ind og tjekke alle de forskellige oplevelser ud HERINDE.

“1000 kroner brugt på oplevelser, skaber mere lykke end 1000 kroner brugt på materielle goder. Vi vil skabe lykke og minder for dig, via vores oplevelsesportal, hvor landets bedste oplevelser kan købes og bookes – til dig selv eller som gave. Det er vores mission”.

IMG_1940

Hvis du virkelig synes, at det er svært at finde den gode gave, kan du også få inspiration hos gaveinspiration.dk, som samler forskellige ideer til ham eller hende.

IMG_1939                                                                                                                Sponsoreret indlæg

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit med sygdom!